Liviu Avram pune punctul pe i: Omul lucrează ca șofer. Ăștia l-au lăsat deliberat fără pâine pe o perioadă nedeterminată. Și asta pentru ce?

Liviu Avram pune punctul pe i: Omul lucrează ca șofer. Ăștia l-au lăsat deliberat fără pâine pe o perioadă nedeterminată. Și asta pentru ce?

Liviu Avram pune punctul pe i: Omul lucrează ca șofer. Ăștia l-au lăsat deliberat fără pâine pe o perioadă nedeterminată. Și asta pentru ce?

Ce scrie jurnalistul pe Facebook:

„Lăsați prostia din ochii celor din fotografie, urmăriți-le ticăloșia:

- I-au săltat plăcuțele de înmmatriculare pe baza unui articol abrogat. Dacă nu știau, sunt proști. Dacă știau, sunt ticăloși. 
- Întrebați la conferința de presă despre articolul abrogat, s-au făcut că nu înțeleg întrebarea. Ulterior, unul dintre ei a declarat că „ancheta va stabili cum stau lucrurile”.
- Nu i-au permis să-și monteze pe mașină plăcuțele cu numere standard, pe care le avea în portbagaj. 
- I-au săltat și permisul de conducere, ca și cum plăcuțele de înmatriculare chiar ar fi fost ilegale, deși ancheta încă nu a stabilit asta, iar articolul modificat arată exact contrariul, că plăcuțele erau de fapt legale.
- Ancheta asta durează cine știe cât, iar omul trebuie să se întoarcă în Suedia, la muncă, pe 11 august. Slabe șanse să se termine dosarul până atunci, va trebui să plece cu trenul sau cu avionul. 
- În Suedia, omul lucrează ca șofer. Deci l-au lăsat deliberat fără pâine pe o perioadă nedeterminată.

Și asta pentru ce?”

Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi înmatriculat în Suedia cu numerele preferențiale MUIE PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal luni este cetățean român cu rezidență în Suedia, plecat din țară în urmă cu doi ani și jumătate.

”Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani) pentru G4Media.ro. El lucrează ca șofer pe camion în Suedia. Răzvan Ștefănescu a mai spus pentru G4Media.ro că nu are cetățenie suedeză.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro