Liviu Dragnea: Numele noului ministru al Apărării va fi cunoscut marți

Liviu Dragnea: Numele noului ministru al Apărării va fi cunoscut marți

Numele noului ministru al Apărării va fi cunoscut marți, după ședința lărgită a Biroului Permanent Național al PSD, acesta urmând să fie prezentat ulterior președintelui României, a declarat duminică, la Țebea, președintele PSD, Liviu Dragnea.

 "Marți avem un Birou Permanent Național lărgit, unde voi propune premierului, din partea partidului, un nume și ulterior să fie prezentat președintelui României", a spus Dragnea.

Propunerea de ministru va fi prezentată și președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, ca partener în coaliție, înainte de ședința BPN al PSD, a precizat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a negat posibilitatea unei crize la Ministerul Apărării Naționale, precizând că ministrul interimar deține toate competențele funcției.

"Nu cred și nu văd ce criză e. La Armată este un ministru interimar, are toate competențele. Marți va fi propus un ministru plin, nu poate să fie nicio criză. Nici măcar o criză financiară, pentru că banii sunt suficienți la Ministerul Apărării; joi-vineri ar trebui să fie pregătiți să facă plăți către angajați", a arătat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a discutat viitoarea propunere de ministru al Apărării și cu ambasadorul SUA în România, liderul PSD a răspuns că i-a transmis acestuia că noul ministru va fi desemnat marți.

"N-am discutat această propunere, pentru că nu trebuie să iau viza de la niciun ambasador pentru membrii Guvernului, dar i-am spus ambasadorului (SUA — n.r.) că marți vom avea Biroul Permanent Național și va fi un ministru plin", a punctat Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent duminică la Serbările Naționale de la Țebea, unde s-au comemorat 145 de ani de la moartea lui Avram Iancu .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale