Ljubisa Tumbakovic - Am avut noroc; România își va arăta adevărata valoare

Ljubisa Tumbakovic - Am avut noroc; România își va arăta adevărata valoare

Antrenorul naționalei de fotbal a Muntenegrului, Ljubisa Tumbakovic, a declarat, după partida cu România, că echipa sa a avut noroc în meciul de duminică seara și a opinat că tricolorii vor face meciuri tot mai bune.

*Christoph Daum — Ne-a lipsit golul ratat la final; trebuie să fim optimiști

''Este o situație foarte specială când ai penalty în ultimele secunde. În acel moment, într-o secundă, ți se derulează tot meciul prin față. Mi-am dorit să nu se schimbe rezultatul. Statistic este mai probabil să se marcheze. Noi am avut noroc că a ieșit contra statisticii. (...) Există o regulă în fotbal, care spune că poți juca bine cât ți se permite. România este o echipă foarte bună și știm asta din celelalte campanii. Și la EURO a jucat bine. Au jucat foarte bine 7-8 jucători, au jucat și acasă, au fost mai motivați. Noi ne-am organizat jocul pentru a rezista și a ajunge să înscriem cumva. Am jucat mai bine în repriza a doua. România a jucat și ea mai bine la mijloc și asta s-a văzut. Cred că România are individualități foarte bune și cred că în seara asta nu și-a arătat adevărata valoare. Ei pot juca mai bine. Cred că în următoarele meciuri își vor arăta adevărata valoare'', a menționat Tumbakovic.

El a mai spus că starea terenului nu s-a ridicat la nivelul competiției și că dacă gazonul ar fi fost mai bun și jocul celor două echipe era mai bun.

În opinia sa, toate echipele din grupă au șanse la calificare.

''Este acum o situație interesantă. La început România, Polonia și Danemarca erau favorite, dar acum toată lumea are o șansă. Kazahstan a jucat bine, Armenia a pierdut la limită. În următoarele meciuri vrem să facem grupa să fie cât mai interesantă'', a completat antrenorul Muntengrului.

România a terminat la egalitate, 1-1, cu Muntenegru, duminică seară, pe Cluj Arena, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia .

AGERPRES/ (A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...