Loți Boloni, dezastru la debutul în noul sezon. Contact dur cu fotbalul din Ligue 1

Loți Boloni, dezastru la debutul în noul sezon. Contact dur cu fotbalul din Ligue 1

Metz, formația antrenată de Ladislau Boloni (70 de ani), a fost învinsă clar în primul meci de la revenirea în Ligue 1, scor 1-5 pe terenul lui Rennes.

Loți Boloni, înfrânt la revenirea în prima ligă franceză. Foto EPA EFE

De la extaz la agonie e cale scurtă. Aflat pe cai mari după ce a reușit o promovare miraculoasă cu Metz în Ligue 1, Loți Boloni a avut ieri seară parte de un șoc: înfrângere dureroasă la Rennes (1-5), culmea, echipă pe care o antrenase în trecut.

Antrenorul român a revenit în Ligue 1 după 12 ani. Cu el pe banca tehnică, Metz a făcut o primă repriză bună în deplasarea de la Rennes. Gazdele au deschis scorul în minutul 20, dar la faza următoare formația lui Loți Boloni au reușit să egaleze. Ba chiar a fost aproape de a prelua conducerea. Însă, la reluare, totul s-a prăbușit pentru Metz, bretonii marcând de patru ori.

Pentru Laszlo Boloni urmează un meci și mai dificil, în etapa a doua a campionatului francez, cu Marseille, una dintre candidatele la titlu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?