Lucian Bode spune că atacul lui Rareș Bogdan la ministrul de Externe nu ar fi trebuit să ajungă în spațiul public

Lucian Bode spune că atacul lui Rareș Bogdan la ministrul de Externe nu ar fi trebuit să ajungă în spațiul public

Liderul PNL spune că discuțiile contradictorii dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu trebuiau să ajungă în spațiul public.

Secretarul general al PNL, Lucian Bode , o declarație, marți, la Siret, unde a inaugurat o bază de antrenament pentru pompierii de la ISU Suceava, că discuțiile contradictorii dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu trebuiau să ajungă în spațiul public și că situația va fi discutată în ședința Biroului Politic Național care va avea loc în maximum două săptămâni.

Acesta a subliniat că este vorba de o problemă internă a PNL, care nu se poate rezolva în spațiul public, ci doar în structurile sale statutare.

„Astfel de mesaje transmise în spațiul public cu certitudine nu fac bine nici actorilor și nici PNL. Aceste chestiuni trebuie discutate în structurile statutare ale PNL și vă asigur că acest lucru se va întâmpla. Nu ați văzut niciodată în ieșirile publice ale președintelui Nicolae Ciucă, ale prim-vicepreședintelui Gheorghe Flutur, ale secretarului general, să criticăm anumite chestiuni care poate la un anumit moment dat nu ne plac la demnitarii susținuți de PNL, a spus Lucian Bode.

Europarlamentarul Rareș Bogdan , prim-vicepreședinte PNL l-a criticat pe ministrul de Externe Bogdan Aurescu arătând că l-ar înlocui imediat din funcție pentru incompetență și servilism.

Printre motivele invocate de Rareș Bogdan a fost faptul că ministrul nu ar fi suficient de activ diplomatic, pentru a urmări interesele României pe dosarele importante. Ministrul de Externe i-a răspuns că aceste critici sunt de genul Sputnik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...