”Lumea spune că sunt iubita lui”/Un internațional român merge la antrenamente cu mama tinerică

”Lumea spune că sunt iubita lui”/Un internațional român merge la antrenamente cu mama tinerică

Într-un interviu acordat pentru Digisport, internaționalul român Antonio Sefer (21 de ani) de la Rapid s-a referit la legătura puternică pe care o are cu mama lui, care îl însoțește peste tot, chiar și la antrenamente, scrie Ziare.com.

Geanina Sefer (44 de ani) este femeia care atrage toate privirile în tribune la meciurile Rapidului, mulți considerând că este, de fapt, iubita sau sora fotbalistului.

”Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ce face mama, nu ce fac eu, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club.

Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama. Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a spus Sefer pentru sursa citată.

”El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlinită mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui. Nici aici, nici când am fost în Olanda. Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui”, a povestit Geanina Sefer.

În perioada 2017-2019, Antonio Sefer a evoluat la echipa de tineret a olandezilor de la Groningen, după care a venit la Rapid, el având în CV meciuri la naționala de tineret a României, dar și la cea olimpică, la JO 2020 de la Tokyo.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene