Luptătorul K 1 Tolea Ciumac, la volan cu viteză şi permisul suspendat

Luptătorul K 1 Tolea Ciumac, la volan cu viteză şi permisul suspendat

Luptătorul K 1 Tolea Ciumac prins cu 136 km/h la Garoafa / FOTO: http://www.ziaruldevrancea.ro

Aflat la volanul unei maşini Skoda, Tolea Ciumac nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Totuşi, la Haret, un alt agent de poliţie, Dănuţ Lechea, a reuşit să-l oprească, scrie ziaruldevrancea.ro.

"La data de 28 martie a.c., ora 19. poliţiştii l-au depistat în comuna Garoafa pe Anatolie C., de 40 ani, cetăţean moldovean, în timp ce conducea cu viteza de 136 km/h.

Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor, continuandu-şi deplasarea, fiind oprit pe raza localităţii Haret. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat, motiv pentru care în cauză a fost întocmit dosar penal", a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al Poliţiei.

Tolea Ciumac avea permisul suspendat după ce a fost prins cu viteză, în luna februarie, pe o şosea din Galaţi. Acesta se afla în maşină cu soţia şi copilul şi, conform celor declarate de poliţişti, el a avut o atitudine normală faţă de oamenii legii, după ce a oprit la Haret.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 „Ar fi primul val al ofensivei”

3 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

4 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?