„Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are”/Război total între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

„Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are”/Război total între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Cele două se atacă atât prin intermediul emisiunilor TV, cât și pe internet.

De când este cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a intrat și ea în atenția Claudiei Pătrășcanu care, înainte de toate, a spus că nu vrea ca fosta asistentă TV să stea în preajma copiilor ei. Scandalul a degenrat, iar cele două și-au aruncat cuvinte urâte. 

După ce Claudia Pătrășcanu a numit-o penta oxid de clei (sugerând că nu se lipește nimic de ea), Bianca Drăgușanu a reacționat imediat pe Instagram: „Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, au fost cuvintele dure ale Biancăi. 

După ce încă soția lui Gabi Bădălău i-a transmis că nu are voie să se apropie de copiii ei și a afirmat că este ”un pericol pentru toți copiii”, Bianca rupe tăcerea și face declarații în exclusivitate pentru spynews.ro.

Diva susține că toate jignirile aduse de artistă la adresa ei sunt, de fapt, lucruri care o descriu pe ea, iar motivul din spatele lor este frustratrea pe care ar avea-o aceasta.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”, a transmis Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Claudia și-ar fi învățat copiii s-o înjure pe Bianca

Afirmațiile dure nu s-au oprit aici. Iubita lui Gabi Bădălău a lansat o acuzație gravă la adresa Claudiei. Potrivit acesteia, cântăreața și-ar fi învățat copiii să o înjure, copii pe care i-ar folosi ”ca pe o monedă de schimb”. Totodată, Bianca a ținut s-o critice pe încă soția partenerului ei pentru felul în care a vorbit la adresa afaceristului.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a mai spus vedeta.

 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!