Mahmoud Abbas anulează întâlnirea planificată pentru miercuri cu Joe Biden

Mahmoud Abbas anulează întâlnirea planificată pentru miercuri cu Joe Biden

Președintele palestinian Mahmoud Abbas anulează întâlnirea planificată cu președintele Biden după lovitura de la spitalul din Gaza, potrivit unui înalt oficial palestinian, transmite Associated Press.

Foto EPA EFE

Un oficial palestinian de rang înalt a declarat că președintele Mahmoud Abbas și-a anulat participarea la o întâlnire programată miercuri cu președintele Joe Biden și alți lideri din Orientul Mijlociu.

Abbas urma să se alăture regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei și președintelui egiptean Abdel Fattah el-Sissi la summitul de miercuri de la Amman, în Iordania, unde urmau să discute cu Biden despre ultimul război dintre Israel și Hamas.

Dar oficialul de rang înalt a declarat că Abbas s-a retras pentru a protesta împotriva unui presupus atac aerian israelian asupra unui spital din Gaza , despre care oficialii din domeniul sănătății din Hamas spun că a ucis peste 500 de persoane.

Oficialul a vorbit sub rezerva anonimatului, deoarece anularea nu a fost anunțată oficial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene