Maior spune că mail-urile despre care vorbește Guccifer nu au existat

Maior spune că mail-urile despre care vorbește Guccifer nu au existat

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat luni că mail-urile despre care a vorbit hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut drept Guccifer, nu au existat.

 Întrebat cum comentează informațiile potrivit cărora hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut drept Guccifer, i-ar fi spart conturile de email și ar fi găsit acolo rechizitoriul din dosarul "Flota" și planuri cadastrale, Maior a răspuns: "Fake news".

"Am spus că este fake news. Nu au existat asemenea mail-uri. Mail-urile toate au fost verificate și au vizat corespondența mea academică. În ceea ce îl privește pe Guccifer, acestea sunt pure invenții, pur și simplu. Mi-a fost spart mail-ul, se știe, un mail privat care includea corespondența mea veche academică, toate mail-urile au fost și expuse de domnul Guccifer și verificate", a explicat Maior, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că îl roagă pe Guccifer să expună și mail-urile despre care s-a vorbit în ultima vreme.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale