Mangia ( CS U Craiova): Cunoaștem valoarea celor de la FCSB; va fi dificil, pentru că avem doar 2 zile pentru refacere

Mangia ( CS U Craiova): Cunoaștem valoarea celor de la FCSB; va fi dificil, pentru că avem doar 2 zile pentru refacere

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că este conștient de valoarea formației FCSB și a precizat că se așteaptă la un meci dificil deoarece jucătorii săi vor avea doar două zile pentru refacere după partida cu AC Milan din Europa League.

"Ne așteaptă o partidă dificilă în primul rând pentru că știm valoarea adversarului, dar și pentru că avem doar două zile pentru refacere și recuperare. Trebuie să fim conștienți că avem puțin timp la dispoziție, însă vom face tot posibilul pentru ca la ora meciului de la București să fim în formă. Avem un calendar încărcat, dar avem jucători buni la dispoziție și vom încerca să obținem un rezultat pozitiv. Nu am avut timp să văd meciul formației FCSB (n.r. — cu Viktoria Plzen), am studiat jocul celor de la Milan. Abia de astăzi analizez jocul echipei FCSB. Ne vom organiza pentru a ne pune în valoare calitățile și pentru a câștiga", a spus el.

Tehnicianul a menționat că nu a dormit bine după înfrângerea cu AC Milan, scor 0-1, precizând că aprecierile presei italiene îl bucură, însă ar vrea ca acestea să apară după o victorie a Universității Craiova. "Când pierd nu dorm niciodată bine. Referitor la aprecierile primite din partea specialiștilor, sunt bucuros, dar nu trebuie să ne oprim aici. Trebuie să învingem pentru a merita cu adevărat aprecieri. Dar pentru noi acum lucrul cel mai important este meciul de duminică din campionat. După întâlnirea cu FCSB cel mai important va fi cel de joi cu Milan", a adăugat Mangia.

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova întâlnește, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Națională din Capitală, formația FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...