Manipulare ORDINARĂ la Antena3! Uite pe cine au adus să-i ceară DEMISIA președintelui!

Manipulare ORDINARĂ la Antena3! Uite pe cine au adus să-i ceară DEMISIA președintelui!

Momente halucinante! Manipulare ordinară la Antena3! Chiar și după ce PSD și ALDE au obținut o majoritate zdrobitoare în Parlament! Însă, probabil, obiectivul este pe termen lung și vizează îngroparea și decredibilizarea instituției prezidențiale în perspectiva adoptării, în buza primăverii, a Legii Amnistiei pentru penali.

Un bătrân de 84 de ani din comuna Seaca, județul Gorj, a fost „invitatul special” al emisiunii „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Bătrânul i-a spus Danei Grecu că a venit la București, la Antena 3, să-i spună președintelui Klaus Iohannis „să ia piciorul de pe grumazul românilor” și a dorit să-l întrebe dacă mai știe vreun alt președinte de stat care să aibă „guvernul lui” și „partidul lui”.

Bătrânul a mai spus că a schimbat patru mașini până să ajungă la București și că și-a păcălit soția că vine la „un control la ochi”, nu la televiziune.

„Aş vrea să îl întreb pe preşedintele ţării dacă ştie vreo ţară din lume un preşedinte care să aibă guvernul lui, partidul lui, puterea el. Am schimbat patru maşini ca să ajung la Bucureşti. Am plecat de azi noapte de la 3 pe jos. I-am spus soției că merg la control la ochi la Bucureşti, nu că vin aici. Îi spun preşedintelui ţării să ia piciorul de pe grumazul românilor. Dacă nu respectă voturile românilor, sunt în stare să îmi pun foc în faţa Palatului Cotroceni. Cred că ne duce la ruină. El îi învrăjbeşte pe români. Doresc să scăpăm de jugul ăstora. Să intrăm pe un făgaş normal. E bine să îşi dea demisia dacă nu îi convine", a „mărturisit” bătrânul la Antena 3.

Bineînțeles, „știrea” a fost rostogolită apoi de toate vuvuzelele Propagandei PSD!







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...