MApN: Bărbatul imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei nu figurează ca ofiţer în rezervă al MApN

MApN: Bărbatul imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei nu figurează ca ofiţer în rezervă al MApN

Bărbatul imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei nu figurează ca ofiţer în rezervă al MApN, a precizat duminică un comunicat al instituţiei.

"Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la incidentul din Bucureşti, de sâmbătă, ora 18,30, din apropierea Palatului Parlamentului, în care un bărbat ce a fost imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei ar avea calitatea de ofiţer în rezervă al Ministerului Apărării Naţionale, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presă al MApN este împuternicit să facă următoarele precizări: În urma verificărilor efectuate, cetăţeanul în cauză nu figurează ca ofiţer în rezervă în evidenţele MApN", a precizat un comunicat al MApN.

Conducerea Jandarmeriei Capitalei a anunţat că a dispus efectuarea de verificări în legătură cu modul în care doi jandarmi au încătuşat pe stradă, sâmbătă seara, un bărbat care a refuzat să poarte mască de protecţie în timpul unei manifestări în apropierea Palatului Parlamentului şi să prezinte datele de identificare în vederea legitimării.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 18,30, jandarmii au imobilizat un bărbat care a refuzat să comunice datele necesare în vederea stabilirii identităţii şi l-au condus la secţia de poliţie.

În imaginile apărute în spaţiul public, bărbatul susţine că este ofiţer în rezervă al Armatei şi refuză să poarte mască de protecţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”