MApN: Sumele aferente soldelor/salariilor nete, fără contribuțiile individuale și impozit, plătite pe 15 septembrie

MApN: Sumele aferente soldelor/salariilor nete, fără contribuțiile individuale și impozit, plătite pe 15 septembrie

Ministerul Apărării Naționale anunță că a dispus efectuarea, în 15 septembrie, a plății sumelor aferente soldelor/salariilor nete, fără contribuțiile individuale și impozit, în condițiile în care până în acest moment nu a fost făcută rectificarea bugetară pe acest an.

Potrivit unui comunicat al MApN, remis marți AGERPRES, Direcția financiar-contabilă din Ministerul Apărării Naționale a dispus către toți ordonatorii de credite plătitori de drepturi salariale mai multe măsuri, "în scopul abordării prudențiale a execuției bugetare, în condițiile în care până la această dată nu a fost efectuată rectificarea bugetară pe anul 2017" și având în vedere "necesitatea respectării prevederilor art. 18 din Legea responsabilității fiscal-bugetare nr. 69/2010".

Astfel, s-a dispus efectuarea, în 15 septembrie, a plății sumelor aferente soldelor/ salariilor nete, fără contribuțiile individuale și impozit, și efectuarea, la aceeași dată, a plății diurnelor în valută cuvenite personalului aflat în misiuni externe.

Totodată, între 21 și 25 septembrie va fi făcută plata sumelor reprezentând contribuțiile angajatorului și ale angajatului și a impozitului pe venit.

De asemenea, s-a dispus "efectuarea, în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară, a plății sumelor reprezentând celelalte drepturi aferente cheltuielilor de personal (chirii, normă de hrană etc)", se mai arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina