Maramureş: Starea de carantină zonală pentru municipiul Baia Mare, ridicată

Maramureş: Starea de carantină zonală pentru municipiul Baia Mare, ridicată

Municipiul Baia Mare şi localitatea Vişeu de Jos vor ieşi din carantină joi, a anunţat purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă.

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă este abilitat să comunice opiniei publice că nu va fi prelungită măsura de carantină zonală pentru municipiul Baia Mare şi pentru localitatea Vişeu de Jos", a precizat miercuri Dan Bucă.

În Baia Mare, incidenţa cumulată a cazurilor noi în ultimele 14 zile este de 3,97/1.000 de locuitori. În momentul intrării în starea de carantină zonală a municipiului, în 11 noiembrie, incidenţa cumulată era de 6,47 şi în 25 noiembrie, carantina zonală a fost prelungită cu încă şapte zile. În comuna Vişeu de Jos, incidenţa cumulată este de 2,57/1.000 de locuitori.

În judeţul Maramureş, rata de incidenţă cumulată conform ultimelor date este de 2,68/1.000 de locuitori. Miercuri au fost raportate 69 de noi cazuri de infectare şi şase decese. De la începutul pandemiei, în judeţul Maramureş au fost înregistrate 304 decese şi 8.717 persoane au fost infectate cu noul coronavirus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...