Marea Britanie: Cinci cetățeni români au decedat într-un grav accident rutier pe autostrada M6

Marea Britanie: Cinci cetățeni români au decedat într-un grav accident rutier pe autostrada M6

Cinci cetățeni români (trei bărbați și două femei) și-au pierdut viața și un altul a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs pe autostrada M6, în apropierea localității Stoke-on-Trent din Marea Britanie, relevă un comunicat al ambasadei României la Londra dat joi publicității.

Sursa foto: Ambasada României la Londra / Facebook

Potrivit sursei citate, cei șase se deplasau pe autostradă într-un autoturism Nissan Micra, care a fost acroșat de un camion marca Mercedes. După ce a fost informată, misiunea diplomatică română de la Londra a întreprins demersuri pe lângă autoritățile de poliție din Staffordshire în vederea confirmării identității victimelor accidentului rutier.

De asemenea, au fost contactați membrii familiilor cărora li s-au furnizat informații privind procedura de repatriere și demersurile întreprinse de autoritățile britanice în cazul deceselor survenite în circumstanțe incerte. Ambasada României la Londra rămâne în legătură cu autoritățile britanice și va acorda sprijin și asistență familiilor dacă acestea vor fi solicitate, mai menționează comunicatul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CIA și Pentagonul vor înarma și antrena forțele gherilă ucrainene în România, Polonia și Slovacia

2 VIDEO Oficial britanic / „Războiul din Ucraina este doar la câteva zile distanță”

3 Așa o fi?

4 Dezvăluirea unui general iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat cu Mahomed

5 Alina Sorescu divorțează? El nu mai poartă verigheta!