Marian Iancu a scăpat de puşcărie cu şase ani mai devreme

Marian Iancu a scăpat de puşcărie cu şase ani mai devreme

Motivul eliberării premature a afaceristului este posibil să fie pus pe seama condiţiei medicale precare. Conform publicaţiei Gazeta Sporturilor, un coleg de celulă al afaceristului ar fi declarat că Marian Iancu are grave probleme de sănătate, "e terminat, abia mai merge".

Marian Iancu a început să aibă probleme în 2014, atunci când a fost condamnat la 14 ani cu executare după ce a fost acuzat pentru evaziune fiscală în dosarul RAFO.

Magistraţii au solicitat, la finalizarea procesului, ca Iancu şi alţi doi complici să restituie statului peste 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro. Pentru a recupera mai rapid prejudiciul, statul le-a confiscat celor trei mai multe case, apartamente, terenuri şi maşini.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!