Marius Vulpe (ANP): Ar dura trei sau patru ani să aducem la standarde spațiile preluate de la MApN

Marius Vulpe (ANP): Ar dura trei sau patru ani să aducem la standarde spațiile preluate de la MApN

Directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Marius Vulpe, a declarat, vineri, că ar dura trei sau patru ani aducerea la standardul minim de cazare a deținuților spațiile preluate de la MApN.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) propune amenajarea unor spații de detenție în unități militare dezafectate, ca o soluție la supraaglomerarea penitenciarelor.

"Ministerul Public avertizează asupra consecințelor adoptării proiectelor de ordonanță privind modificarea Codului penal, Codului de procedură penală și grațierea unor pedepse și propune — ca soluție la problema supraaglomerării penitenciarelor — transferul unor unități militare dezafectate de la Ministerul Apărării Naționale la Ministerul Justiției, în vederea amenajării de locuri de detenție", se arată într-un mesaj postat joi pe pagina de Facebook a PÎCCJ.

Știre în curs de actualizare.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza Rusiei? / „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare” / Un oficial din cabinetul Viktor Orban anunță noile planuri ale guvernului ungar

2 Două chestii care încep să se cam vadă în spatele grevei profesorilor, care continuă

3 Foarte interesante amănunte...

4 „Mr. Bean”, editorial surprinzător despre mașinile electrice

5 VIDEO Gestul prin care Armata Ucrainei anunță declanșarea contraofensivei