Meghan Markle spera să fie respinsă de Familia Regală pentru că „nu voia să rămână la Palat“

Meghan Markle spera să fie respinsă de Familia Regală pentru că „nu voia să rămână la Palat“

Unii consilieri de la Palatul Buckingham au simțit că soția Prințului Harry nu a intenționat niciodată să se integreze în cadrul „Firmei".

Soția Prințului Harry a fost întotdeauna un outsider, crede Valentine Low FOTO: Profimedia

Meghan Markle nu s-a integrat niciodată în Familia Regală, fie pentru că i s-au părut prea stricte normele impuse, fie pentru că n-a vrut niciodată să renunțe cu adevărat la stilul său de viață.

În acest context, autoarea de biografii regale Valentine Low a comentat pentru publicația britanică „Express“ că unii membri ai personalului regal sunt de părere că ducesa de Sussex s-a pus singură la colț „pentru a fi respinsă de establishmentul regal, deoarece nu a vrut niciodată să rămână". Cumva, personalul de la Bukingham a simțit că Meghan Markle parcă „tânjea după respingere" .

„Este un punct de vedere controversat, dar este un punct de vedere pe care unii oameni de acolo (de la Palat, n.r.) l-au simțit", a declarat pentru „Express“ Valentine Low, care a lansat volumul „Curteni: Intrigă, ambiție și jucătorii de putere din spatele Casei Windsor", o perspectivă explozivă asupra funcționării interne a instituției regale.

Meghan Markle era prea visătoare, Prințul Harry prea nemulțumit

Autoarea Valentine Low crede că Megan Markle ar fi ajuns în acest punct din cauza unor „așteptări nerealiste". „A fost o combinație între așteptările ei nerealiste despre cum ar fi fost viața regală și eșecul palatului de a gestiona aceste așteptări nerealiste", crede Low.

Totodată, ea susține că Prințul Harry era nemulțumit de viața regală cu mult timp înainte de apariția lui Meghan Markle în viața lui și că aceasta nu a făcut decât să-i accentueze" sentimentele: „Neîncrederea Ducelui de Sussex față de administrație, obsesia sa față de mass-media, dorința sa de a crea un impact și de a face ceva util înainte ca oamenii să devină de vârstă mijlocie și plictisitor".

Valentine Low le-a dat, totuși, dreptate celor doi atunci când au decis să părăsească Familia Regală și să se stabilească peste Ocean, sugerând că Palatul Buckingham a gestionat situația "stângaci" : "Palatul a gestionat prost situația. Harry și Meghan au fost în mod clar nefericiți. Faptul că te-ai născut în familie nu ar trebui să fie o condamnare pe viață - a fost o chestiune gestionată cu stângăcie."

Palatul Buckingham a confirmat în februarie 2021 că Prințukl Harry și Meghan Markle nu vor reveni la îndatoririle regale, iar cuplul s-a stabilit apoi în Montecito, un cartier înstărit din Santa Barbara, California.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă