Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la summitul G7 din Canada şi nici la cel din Singapore

Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la summitul G7 din Canada şi nici la cel din Singapore

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, nu-l va însoţi pe soţul său Donald Trump la summitul G7 din Canada, la sfârşitul acestei săptămâni, şi nici la summitul de la Singapore cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe 12 iunie, a anunţat duminică purtătoarea sa de cuvânt, relatează AFP.

"Ea nu va participa la G7 şi nu există niciun plan în acest stadiu pentru ca ea să meargă la Singapore", a declarat Stephanie Grisham.

Ultima apariţie publică a "Primei doamne" a avut loc la 10 mai, când l-a însoţit pe Donald Trump pentru a întâmpina foşti deţinuţi americani eliberaţi de Coreea de Nord.

De atunci, Melania Trump a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o problemă de natură ''benignă'' la rinichi la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda, statul Maryland, în apropiere de Washington.

Fostul model sloven, în vârstă de 48 de ani, a fost internată pe 14 mai şi a fost spitalizată timp de cinci zile.

De atunci, lipsa de informaţii oferite de către Casa Albă a alimentat zvonuri despre o posibilă distanţare a Melaniei de preşedintele Trump.
Melania Trump a ţinut ea însăşi să dezmintă unele zvonuri: "Sunt aici la Casa Albă împreună cu familia mea, mă simt foarte bine şi muncesc din greu pentru poporul american şi copii", a scris ea miercurea trecută într-un mesaj postat pe Twitter. AGERPRES/( AS - editor: Violeta Gheorghe, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!