Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la summitul G7 din Canada şi nici la cel din Singapore

Melania Trump nu-l va însoţi pe Donald Trump la summitul G7 din Canada şi nici la cel din Singapore

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, nu-l va însoţi pe soţul său Donald Trump la summitul G7 din Canada, la sfârşitul acestei săptămâni, şi nici la summitul de la Singapore cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe 12 iunie, a anunţat duminică purtătoarea sa de cuvânt, relatează AFP.

"Ea nu va participa la G7 şi nu există niciun plan în acest stadiu pentru ca ea să meargă la Singapore", a declarat Stephanie Grisham.

Ultima apariţie publică a "Primei doamne" a avut loc la 10 mai, când l-a însoţit pe Donald Trump pentru a întâmpina foşti deţinuţi americani eliberaţi de Coreea de Nord.

De atunci, Melania Trump a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o problemă de natură ''benignă'' la rinichi la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda, statul Maryland, în apropiere de Washington.

Fostul model sloven, în vârstă de 48 de ani, a fost internată pe 14 mai şi a fost spitalizată timp de cinci zile.

De atunci, lipsa de informaţii oferite de către Casa Albă a alimentat zvonuri despre o posibilă distanţare a Melaniei de preşedintele Trump.




Melania Trump a ţinut ea însăşi să dezmintă unele zvonuri: "Sunt aici la Casa Albă împreună cu familia mea, mă simt foarte bine şi muncesc din greu pentru poporul american şi copii", a scris ea miercurea trecută într-un mesaj postat pe Twitter. AGERPRES/( AS - editor: Violeta Gheorghe, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro