Mesaj. Teodorovici, ca să vorbim pe limba ta de jigodie pesedistă: Să ne-o sugi prin batistă, boule!

Mesaj. Teodorovici, ca să vorbim pe limba ta de jigodie pesedistă: Să ne-o sugi prin batistă, boule!

Mesaj. Teodorovici, ca să vorbim pe limba ta de jigodie pesedistă: Să ne-o sugi prin batistă, boule!

Asta este pentru ce-ai răspuns tu pe Facebook, măi maimuțoi coafat jos!

Să vă dăm câteva exemple:

Eugen Teodorovici: Cred ca ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău! Sincer, cu fața asta de … nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din …

Eugen Teodorovici Mai ... Carutasule, unde m-ai vazut tu pe mine dator la stat ? Mai mult, sunt situatii total diferite ... Carutasule !

Eugen Teodorovici Si eu sunt convins ca toate se vor rezolva intr-o zi ! Fara manipulare si fara idioti, cel putin nu asa multi ... PS. Nu am nicio datorie la stat, nu am obtinut vreo diploma in mod nejustificat si nu datorez nimanui nimic ! Sunt cel putin la fel de integru ca si dvs. si toti oamenii de bine, cel putin !

Eugen Teodorovici Mai Silviu Tatulescu, daca ai avea macar un gram de minte ... sigur ar trebui sa-ti scoti palaria in fata mea si de departe si mai ales de aproape ! Toate cele bune !

Eugen Teodorovici Si eu sunt sigur ca replica “ta” este a unui ... trepadus este mult spus !

Eugen Teodorovici Doamna Maiaron Netuta, nu va luati dupa toti idiotii ! Nu am nicio datorie la stat !

Eugen Teodorovici Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau ! Sincer, cu fata asta de ... nici nu stiu ce termen sa folosesc pentru unul facut din ...

”Cred ca ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău! Sincer, cu fața asta de … nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din …”, a replicat Eugen Teodorovici unui comentariu critic.

”Incredibil! Am ajuns să mai văd o inepție de care sunt obsedați mulți români. Un post de televiziune este capabil să ordone guvernanților ce să spună, ce să facă, ce să dreagă! Dacă un post de televiziune are politicieni marionete, înseamnă că toate celelalte posturi de televiziune au marionetele lor pe care le manipulează după bunul plac. Și atunci care este diferența între ele? O spune doar reitingul pe care-l obțin, deci, procentajul audiențelor. Nu înțeleg de ce a intrat în dizgrația multora doar un singur post de televiziune: Antena 3. Cu ce este mai bun Realitatea TV sau B1 TV?”, fusese comentariul la care a replicat Teodorovici.

”E regretabil să lăsați un astfel de comentariu”, a fost unul dintre reproșurile aduse ministrului Finanțelor. 

”Domnule ministru, nu trebuie să ne demonstrezi public, încă o dată, că te descurci în toate zonele societății, chiar și în cele mai de jos… am știut asta și de curând, am realizat-o din nou…”, a fost o altă replică la limbajul suburban al lui Teodorovici.

”Limbajul folosit de un om în spațiul public definește caracterul și gradul lui de cultură”, i-a mai spus cineva.

”Și de fapt, cu ce te-am jignit, domnule ministru? Nu pot să înțeleg, nu pot să-mi explic acest atac virulent la adresa mea? Dacă nu poți argumenta cele afirmate, poți cel putin să-ți ceri scuze?”, i-a replicat cel care a fost jignit de Eugen Teodorovici.

Întrebat, într-un alt comentariu, când își achită datoria la stat, Teodorovici a avut o altă ieșire în decor: ”Nu vă mai luați după toți idioții, nu am nicio datorie la stat”.

Disputele pe Facebook ale ministrului Eugen Teodorovici vin pe fondul declarațiilor făcute de acesta, la finalul săptămânii trecute, pe tema recuperării de la președintele Klaus Iohannis a banilor încasați din închirierea casei pierdute în instanță.

La câteva minute după ce Liviu Dragnea l-a întrebat public, de pe holurile Palatului Parlamentului, despre situația recuperării banilor de la Iohannis, ministrul a intrat prin telefon la Antena 3 și a spus că i-a solicitat șefului ANAF situația exactă a datoriei președintelui.

A doua zi, Teodorovici a ieșit într-o conferință de presă și a făcut un apel public către Klaus Iohannis ”să fie un exemplu pentru români” și să achite toți banii obținuți din închirierea casei pierdute în instanță, chiar dacă încă nu s-a clarificat cine este proprietarul respectivului imobil (adică cui trebuie să dea președintele banii): statului sau celui care a revendicat drepturile de proprietate.

La scurt timp după ieșirea lui Eugen Teodorvici, senatorul PNL Florin Cîțu l-a ironizat amintindu-i ministrului o declarație făcută în 2016 despre propriile datorii la Fisc, în valoare de peste 73.000 de lei. Atunci, Teodorovici a spus că va plăti cum poate.

“O să plătesc în funcţie de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităţi, ca să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă daţi seama că nu stăteam să plătesc penalităţi aiurea”, a spus atunci, într-o conferinţă de presă, Teodorovici.

Potrivit cotidianului Adevărul, lista din 2016, care arăta că Teodorovici datora ANAF peste 73.000 lei, a fost scoasă de pe site-ul data.gov.ro. Documentul conţinea aproape 200.000 de nume.

Lista din 2016, care arăta că Teodorovici datora ANAF peste 73.000 lei, scoasă de pe site-ul data.gov.ro. Documentul conţinea aproape 200.000 de nume 

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, datora ANAF, în 2016, peste peste 73.000 de lei, restanţă pe care a şi recunoscut-o atunci, spunând că o va plăti când va putea. Pe site-ul data.gov.ro, lista nu mai poate fi accesată, afişându-se mesajul „404 Not Found”.

La 27 mai 2016, ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici, declara  că va plăti când va putea datoria de peste 73.000 de lei pe care o avea către Fisc, anunţând că va apela eventual la un împrumut pentru a-şi achita penalităţile.
 
"O să plătesc în funcţie de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităţi, ca să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă daţi seama că nu stăteam să plătesc penalităţi aiurea", a spus, atunci, într-o conferinţă de presă, Teodorovici.
 
Oficialul a explicat că restanţele s-au acumulat şi pentru că ar fi acceptat întârzieri ale celor care aveau să îi plătească chirie pentru un imobil.
 
"Poate de multe ori am uitat să mă ocup de finanţele mele, m-am ocupat de finanţele ţării. Recunosc şi asta. Treburile casei le-am lăsat pe umerii soţiei", a afirmat Eugen Teodorovici.
 
Încercând să verificăm lista, am accesat link-ul publicat pe data.gov, dar documentul care cuprindea 187.230 de contribuabili care aveau obligaţii fiscale restante de 3,4 miliarde de lei (printre care figura şi Eugen Teodorovici) nu mai există.
 
De altfel, în urmă cu o lună, ministrul Finanţelor a spus că nu este de acord cu publicarea numelor persoanelor cu datorii, afirmând că oricum aceştia plătesc penalităţi ”destul de mari”.
 
 „Ştiţi poziţia mea de acum un an - doi de zile, când eram şi eu pe acea listă, dar nu pentru că eram pe acea listă. Eu am spus-o mereu că acele persoane plătesc faţă de stat penalităţi şi care sunt destul de mari şi nu cred că în România de astăzi, în secolul XXI, noi mai trebuie să avem astfel de liste. Cred că lista ruşinii este lista statului faţă de cei cărora statul are să le dea bani. Aia e principala noastră preocupare, desigur să şi aducem bani de la cei care sunt datori la stat, dar nu sunt de acord cu o astfel de abordare” a afirmat ministrul Finanţelor Publice.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia