Mesaj viral pentru Carmen Dan de la Traian Berbeceanu: Nu, doamnă ministru, nu era înarmat cu pistoalele de ultimă generaţie promise

Mesaj viral pentru Carmen Dan de la Traian Berbeceanu: Nu, doamnă ministru, nu era înarmat cu pistoalele de ultimă generaţie promise

Mesaj dur de la Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, adresat ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce un poliţist din Timiş a fost împuşcat în misiune.

Redăm mesajul integral mai jos:

S-a mai prăpădit un polițist aflat în misiune, doamna Carmen Dan.

De astă dată, împușcat de un infractor recidivist, urmărit internațional.
Nu doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecție, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonț promise în urmă cu doi ani.
Nu doamnă ministru, polițistul ucis și colegii lui nu erau înarmați cu pistoalele de ultimă generație promise, ci cu pistoletele Carpați, vechi, decalibrate și absolut neperformante.
Știm, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcție a risipit energii și resurse deosebite pentru amnistie, pentru grațiere, pentru reducerea limitelor prescripției faptelor penale.
Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiți la polițiștii înjunghiați în gări și la cei împușcați în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-și desfășoară activitatea în stradă.
Știm însă sigur că vă veți grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai folosește nimănui, doamnă ministru...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Documente / Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănăt…