Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedintelui. Aveam preşedinte. Votul era pentru altceva...

Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedintelui. Aveam preşedinte. Votul era pentru altceva...

Înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, gazetarul Cristian Tudor Popescu nu are un mesaj. A citit, însă, o scrisoare primită pe Facebook, din partea unui votant din diaspora, relatează  Digi24.ro .

„O să vă citesc ceva, nu mai spun nimic. Am primit, pe contul meu de Facebook, o scrisoare de la un om din diaspora. Pe care aş vrea să v-o citesc:

«Merg la culcare într-o ţară care nu e a mea, într-o casă care nu e a mea, departe de mama mea şi de voi. Am votat ieri pentru noi toţi, dar voi nu aţi vrut. Noi am vrut. Acum, noi rămânem aici şi voi acolo. Cine-i fericit? Un popor care îşi merită soarta. Tineri care nu ies la vot, bătrâni care vă hotărăsc viitorul. Nu aţi înţeles nimic. Turul II nu era pentru votul preşedintelui. Aveam preşedinte. Votul era pentru altceva. Noapte bună, România! Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta. Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc. Te sărut, din diaspora.»

Altceva eu nu am de spus celor care urmează să voteze în turul II”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa