Mesajul lui Pele pentru întreaga lume, după ce presa a scris că medicii i-au întrerupt chimioterapia

Mesajul lui Pele pentru întreaga lume, după ce presa a scris că medicii i-au întrerupt chimioterapia

Legendarul fotbalist brazilian Pele se află în spital, iar presa din țara sa a scris că medicii i-au întrerupt chimioterapia și că fostul mare fotbalist ar fi în stare gravă.

Pele și trofeul Cupei Mondiale. FOTO Instagram

Pele a postat pe rețelele de socializare un buletin medical, care arată că tratamentul său continuă în mod normal, dar și un mesaj pentru întreaga lume.

„Prietenii mei, vreau să vă mențin pe toți calmi și pozitivi. Sunt puternic, cu multă speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și de asistente pentru toată îngrijirea de care am beneficiat. Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de dragoste pe care îl primesc de la voi din întreaga lume mă menține plină de energie. Și să urmăriți și Brazilia la Cupa Mondială Vă mulțumesc foarte mult pentru tot”, este mesajul postat de Pele pe Instagram.

Sportivului care a câștigat de trei ori Cupa Mondială i s-a îndepărtat o tumoare de la colon în septembrie 2021 și de atunci a primit un tratament regulat.

„Rugați-vă pentru rege”, a scris pe Twitter atacantul Franței Kylian Mbappe.

Pele a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie și vineri, 2 decembrie, Spitalul din Sao Paulo Albert Einstein a declarat că este într-o stare stabilă.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava