Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou, prelungită cu o oră vineri, pentru partida de fotbal România-Suedia

Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou, prelungită cu o oră vineri, pentru partida de fotbal România-Suedia

Circulaţia trenurilor de metrou va fi prelungită vineri cu o oră, ca urmare a desfăşurării partidei de fotbal dintre selecţionatele României şi Suediei, conform unui comunicat Metrorex remis AGERPRES.

"Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Suediei, ce se va desfăşura pe stadionul "Arena Naţională" şi anunţă că vineri, 15 noiembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră", se menţionează în comunicat.

Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de succedare al trenurilor va fi de aproximativ 10-12 minute.

Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 15 noiembrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru calificarea la EURO 2020, precizează Metrorex. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria