Metrorex: Traficul pietonal la accesul suprateran al staţiei Pipera, închis parţial câteva zile

Metrorex: Traficul pietonal la accesul suprateran al staţiei Pipera, închis parţial câteva zile

Traficul pietonal la accesul suprateran al staţiei Pipera este închis parţial câteva zile, pentru o bună desfăşurare a lucrărilor de decopertare a pardoselilor existente şi montare a noilor placaje de granit, a anunţat joi compania.

"Metrorex informează că, în perioada 22 aprilie - 23 aprilie 2021 şi 26 aprilie - 29 aprilie 2021, la staţia de metrou Pipera, situată pe Magistrala 2, se vor desfăşura lucrări de decopertare a pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea noilor placaje de granit", se menţionează în comunicat.

Astfel, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal la accesul suprateran al staţiei Pipera va fi închis parţial.

Potrivit Metrorex, în 22 aprilie, între orele 10:30 şi 21:00 se vor desfăşura lucrări de decopertare a pardoselilor existente (gresie canelată, granit şi beton). Totodată, în 23 aprilie 2021, între orele 07:30 şi 21:30, continuă lucrările de decopertare a pardoselilor şi pregătirea stratului suport în vederea montării noilor placaje de granit.

De asemenea, în perioada 26 aprilie 2021 - 29 aprilie 2021, între orele 07:30 - 21:30 se vor monta noi placaje pe suprafaţa decopertată.

"Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare", se mai spune în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro