Mihai Neșu, adevărul despre divorț, după ce soția sa a fost acuzată că l-a lăsat baltă

Mihai Neșu, adevărul despre divorț, după ce soția sa a fost acuzată că l-a lăsat baltă

Mihai Neșu, ajuns la 41 de ani, a suferit un accident cumplit în 2011, la un antrenament al lui Utrecht, în urma căruia a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. După o perioadă tulbure, fostul fotbalist și-a găsit menirea, fiind un model de inspirație și modestie.

Mihai Neșu nu a vrut să-și chinuie soția. Foto Radio Zu

În această vreme , Mihai Neșu și-a pierdut ambii părinți și a divorțat de soție, despre care s-a spus că nu a mai rezistat și ”a dat bir cu fugiții”. ”Bichonul” a declarat acum că altfel au stat lucrurile și că el a a fost cel care a decis să se despartă.

”De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege. (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea.

(…) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate . A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris”, a spus Mihai Neșu, potrivit antenastars.ro.

În ultimii ani, Mihai Neșu s-a ocupat de un proiect pentru ajutorarea copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii. Lucrurile merg greu, din cauza problemelor cu finanțarea construcției și amenajării Complexului Sf. Nectarie din Oradea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”