Mihai Stoica, atac la Pancu după o nouă sfidare a acestuia: ”Ziarist anti-FCSB sau chibiț de Cișmigiu”

Mihai Stoica, atac la Pancu după o nouă sfidare a acestuia: ”Ziarist anti-FCSB sau chibiț de Cișmigiu”

Daniel Pancu nu l-a convocat pe Octavian Popescu pentru meciul cu Albania U21, iar extrema celor de la FCSB a răbufnit imediat după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0, meci în care a fost protagonist. Conflictul a luat amploare, cu selecționerul răspunzându-i că nu merită și cu staff-ul FCSB arătându-se uluit de neconvocarea ”celui mai bun jucător pe postul său din România.

Lui Mihai Stoica nu-i vine să creadă că Tavi Popescu nu e luat la națională. Foto Facebook

Azi, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a lansat un nou atac la adresa selecționerului Daniel Pancu, după ce acesta continuă să-l ignore pe Tavi Popescu, chiar și după accidentarea olteanului Ștefan Baiaram.

Antrenorul l-a chemat de urgență la naționala de tineret pe Marian Danciu (21 de ani), mijlocașul Universității Craiova, fapt care l-a făcut pe MM Stoica să răbufnească: „Să nu-l iei pe Octavian Popescu la România U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările și n-ai așteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înțeles.

Sfidare la adresa bunului simț

Să comentezi - în calitate de selecționer - această neconvocare ca un ziarist anti-FCSB sau chibiț din Cișmigiu / IOR / Parcul cu Platani este și nu este de înțeles (dar, din moment ce la FRF toată lumea pare a fi de acord cu așa ceva, probabil că asta e direcția pe acolo).

Tavi Popescu, decarul FCSB, spune pas naționalei. Foto Facebook

Tavi Popescu, decarul FCSB, spune pas naționalei. Foto Facebook

Să fii obligat să renunți la Baiaram și, în urma evoluțiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbaliști care au înclinat (cam tare) balanța în FCSB - Univ. Craiova și să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare. Nu doar la adresa noastră, ci și a bunului simț.

P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentația asta. Sau e totul OK”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Daniel Pancu, secționerul România U21. Foto Sportpictures

Daniel Pancu, secționerul România U21. Foto Sportpictures

Imediat după partida cu U Craiova, Tavi Popescu se arăta șocat de faptul că nu a fost convicat la naționala de tineret: ”Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat.

Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo”, Octavian Popescu, selcționerul răspunzându-i imediat că, din 20 iulie, de când îl urmărește, mai mult s-a plimbat pe teren decât a jucat: ”A fost un pasager, un trecător. Se uita la adversari”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?