MIHAI STOICA joacă azi ULTIMA CARTE pentru IEŞIREA din închisoare

MIHAI STOICA joacă azi ULTIMA CARTE pentru IEŞIREA din închisoare

Avocaţii lui Mihai Stoica contestă tratamentul discriminatoriu aplicat acestuia

MIHAI STOICA. Avocaţii lui MIHAI STOICA au arătat, în contestaţia în anulare înregistrată în 7 martie, la Curtea de Apel Bucureşti, că în sentinţa din dosarul transferurilor de jucători a fost încălcată egalitatea de tratament din Constituţie, pentru că trei dintre cei opt inculpaţi au fost condamnaţi în baza vechiului Cod penal, iar ceilalţi conform noului cod.

MIHAI STOICA. Judecarea contestaţiei în anulare a lui Mihai Stoica privind condamnarea la trei ani şi şase luni de închisoare a fost amânată pentru 4 aprilie de Curtea de Apel Bucureşti, pentru că decizia din dosarul transferurilor de jucători nu a fost motivată.

MIHAI STOICA. Magistraţii care judecă cererea formulată de avocaţii lui Mihai Stoica au constatat că dosarul în care cei opt oameni de fotbal au fost condamnaţi, în 4 martie, la pedepse cu executare, nu a ajuns la instanţă, întrucât decizia nu a fost motivată. Astfel, instanţa a amânat judecarea cauzei şi a stabilit următorul termen de judecată la 4 aprilie.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

3 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

4 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?