Mika şi Laura Pausini vor prezenta Eurovision 2022 la Torino

Mika şi Laura Pausini vor prezenta Eurovision 2022 la Torino

Cântăreaţa italiană Laura Pausini, interpretul britanico-libanez Mika şi personalitatea TV Alessandro Cattelan vor fi gazdele Eurovision 2022, care va avea loc la Torino între 10 şi 14 mai, au anunţat miercuri organizatorii, potrivit AFP.

Anunţul a fost făcut pe scena festivalului Sanremo, de unde cei trei viitori prezentatori au lansat numărătoarea inversă până la concursul care va avea loc peste 100 de zile.

"Cred în unirea oamenilor, în dărâmarea zidurilor pentru a ne sărbători atât asemănările cât şi diferenţele. O putem face prin intermediul muzicii, cea mai universală formă de exprimare", a declarat Mika, mărturisind că urmăreşte Eurovision de când era copil.

"O dată pe an, peste 40 de ţări trăiesc aceeaşi emoţie, indiferent de istorie sau de situaţiile politice", a adăugat el.

Eurovision este unul dintre cele mai urmărite spectacole din lume, cu peste 200 de milioane de telespectatori.

"Sunt fericită că Eurovision revine în Italia şi sunt onorată să prezint un astfel de eveniment", a declarat Laura Pausini.

Italia va găzdui cea de-a 66-a ediţie a concursului, după victoria de anul trecut a trupei italiene de rock Maneskin la Rotterdam. Aceasta va fi cea de-a treia ediţie italiană a Eurovision, după Napoli în 1965 şi Roma în 1991.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...