Ministrul finanțelor dă asigurări că anul viitor nu vor exista taxe noi sau majorări ale celor existente

Ministrul finanțelor dă asigurări că anul viitor nu vor exista taxe noi sau majorări ale celor existente

Ministrul finanțelor dă asigurări că anul viitor nu vor exista taxe noi sau majorări ale celor existente. Dan Vîlceanu mai spune că eliminarea excepțiilor de la plata contribuțiilor și a impozitului pe venit sau pe salariu se va face etapizat, în urma discuțiilor cu industriile care beneficiază de înlesniri.
Dan Vîlceanu: Imediat cum avem acest pachet pregătit, vom discuta pentru că în acest pachet urmărim ca odată cu eliminarea unor excepții, să și reducem taxe, cum ar fi nivelul contribuției, dar se va întâmpla pentru toată populația, astfel încât și cei care acum au scutiri vor beneficia și ei în momentul în care vor începe să plătească. Dorim să facem etapizat lucrurile astea. Nu e vorba de o măsură în care să vin anul viitor sau mâine să spun „nu mai există niciun fel de excepție”, ci etapizat. Pentru anul viitor, după ce vom sta de vorbă cu industriile, vom anunța exact care e calendarul./denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 octombrie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?