Ministrul Justiției, postare CIUDATĂ pe Facebook. Trepanații PSD exultă la comentarii

Ministrul Justiției, postare CIUDATĂ pe Facebook. Trepanații PSD exultă la comentarii

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat acum o oră o chestie ciudată pe Facebook. Despre cine a „vizitat” arhiva SIPA. În secunda doi, trepanații PSD, încălziți deja de Antena 3 și trompetele PSD, au început să posteze comentarii exaltate...

Ce a scris Toader:

„Arhiva SIPA - o pată pe obrazul justiției române !
Plăcut sau neplăcut, adevărul trebuie să fie scos la suprafață.
Primul pas - voi publica numele celor care au "vizitat" arhiva, eventual și numărul "vizitelor" efectuate !”


Baciu Nistorel Aveti tot RESPECTUL nostru, domnule ministru!

Cotolan Valeriu Trebuie ,domnule ministru.Doar așa se va face lumina,iar adevarul trebuie sa triumfe.

Maria Sara Lungu Lungu D-le așa ar fi corect ,..Dar , ..mai aveți grije si de romani ,..DNA ...a făcut bine unora ,depinde de interes ,un fel :faceți ce zice popa nu ce face popa .Dare si luare de mită în -DNA ?Corupție ,în numele ANTICORUPȚIE !Ar cam fi timpul să se facă justiție cu Responsabilitatea magistratului si respectarea ierarhiei în Justiție :procuror + avocat si judecător .Succes !Vom urmării !!!

Narcisa Iorga "Scopul si durata vizitei". Dincolo de gluma, domnule ministru, trebuie publicate si rapoartele intocmite in urma acestor vizite, daca s-au facut rapoarte. Daca nu, motivele pentru care nu s-au facut. Caci, daca nu exista rapoarte, poate insemna ca vizitele au fost unele private.

Andrei Vacaru Si pe cat timp sa se lungeasca "scandalul" asta? Pana intra Dragnea la puscarie? Pana trec legile gratierii? Cine va castiga din aceste scandaluri, ca doar nu credeti ca justitia?

Silviu Sandru Mult respect domnule profesor!!!!!!

Elena Ciobotaru Felicitari domnule ministru, faceți foarte bine ca dați public numele celor care au vizitat aceasta arhiva, trebuie sa tăiem răul de la rădăcina ca sa putem merge înainte !

Negoita FlorinNegoita Florin Felicitari domnule ministru.Va vor ataca din toate pozitiile, prin toti colaboratorii lor, direct sau indirect, RECURGAND LA DIVERSIUNI, CALOMNII, ATACURI SUBURBANE!NUMAI DV PUTETI TAIA NODUL GORDIAN AL FARISEISTILOR, TRADATORILOR, INCOMPETENTILOR, IPOCRITILOR DIN TOATE SFERELE!Puterea judecatoreasca trebuie sa-si faca datoria , sa-si dovedeasca PUTEREA!!!

Ioan Sorin Leoveanu Mă bucur că nu vă lăsați influentat. Mult respect domnule judecător. Arhiva aceea s-a dovedit un instrument de control si nu de protectie a justiției.

Adina Puianu Jianu Așa va stiu- demn și puternic, Domnule Profesor!

Munteanu Mihaela Steliana Excelent. Va respect pentru decizie.

Grigore Camelia Mult respect

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla