Ministrul Sănătății i-a chemat la discuții pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca (surse)

Ministrul Sănătății i-a chemat la discuții pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca (surse)

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, i-a chemat miercuri seară la discuții pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca din Capitală, au precizat, pentru AGERPRES, surse medicale.

Miercuri, 17 medici de la Departamentul UPU — SMURD al Spitalului de Urgență Floreasca au demisionat.

"Din 31 de medici care au contracte de muncă și-au dat demisia 17 doctori. Erau angajați UPU — SMURD. Unul dintre motivele invocate a fost legat de dificultăți în desfășurarea activității, ca urmare a aprovizionării discontinue cu cele necesare activității și, bineînțeles, modul în care s-a înțeles să discute și să se comporte cu oamenii. La aceasta s-a adăugat regimul de încordare psihologică ce a fost pe oameni", a declarat, pentru AGERPRES, șeful Departamentului, medicul Bogdan Oprița.

Managerul Spitalului Floreasca, Sorin Constantin Păun, și-a exprimat speranța că medicii de la Departamentul UPU — SMURD vor înțelege că 'au depus un jurământ în slujba pacientului și nu în interesul unui om sau unui grup'.

"În legătură cu situația de la UPU — SMURD, Spitalul Clinic de Urgență București, am un singur comentariu: sper ca medicii colegi de la secția UPU să înțeleagă că au depus un jurământ în slujba pacientului și nu în interesul unui om sau grup de interese și să nu se lase manipulați", a declarat Sorin Păun.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate