Mirela Vaida, recție dură după ce a fost amendată pentru că a parcat într-un loc nepermis: „Așa îmi trebuie dacă vin la muncă”

Mirela Vaida, recție dură după ce a fost amendată pentru că a parcat într-un loc nepermis: „Așa îmi trebuie dacă vin la muncă”

Artista și vedeta TV a fost amendată sâmbătă, 30 septembrie, după ce a parcat într-un loc nepermis pe Calea Victoriei din București.

Mirela Vaida

Mirela Vaida, artistă și prezentatoare a emisiunii „Acces direct”, a fost amendată duminică în capitală. Ea a a susținut un spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, care se află pe calea Victoriei, zonă care pe perioada week-end-ului este închisă traficului auto.

Mirela Vaida și-a parcat mașina pe o altă stradă, însă într-un loc nepermis și a primit o amendă de 200 de lei.

Ea a transmis pe Instagram un mesaj de revoltă că instituția unde lucrează nu are propriile locuri de parcare pentru angajați.

image

„Circulația e închisă și pune poliția garduri, zice: «Nu treceți», bandă galbenă. Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă.

Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez”, a mai povestit Mirela Vaida pe Instagram.

Așa îmi trebuie dacă vin la muncă. (…) Asta înseamnă să fii artist în România”, a încheiat artista , care a și postat poze cu amenda primită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat