Miss Puerto Rico și Miss Argentina s-au căsătorit

Miss Puerto Rico și Miss Argentina s-au căsătorit

O fostă Miss Argentina și o fostă Miss Puerto Rico și-au șocat și încântat fanii anunțându-și căsătoria surpriză, pe Instagram, scrie CNN .

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda, unde au reprezentat Argentina și, respectiv, Puerto Rico. După ce au ajuns în top 10 al concursului, cele două regine ale frumuseții au părut să rămână prietene apropiate pe rețelele de socializare. Ceea ce fanii nu știau este că ele se întâlneau în secret tot timpul.

Cele două tinere au postat Instagram Reel-uri în care prezintă momente din relația lor, inclusiv plimbări romantice pe plajă, îmbrățișări, toasturi cu șampanie și o cerere în căsătorie cu baloane aurii și argintii pe care scria: „Te căsătorești cu mine?”.

O imagine le arată pe cele două în fața tribunalului orașului San Juan, Puerto Rico, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie.

Fanii, celebritățile și colegele de concurs i-au felicitat pe Varela și Valentín pentru decizia lor.

Cele două și-au expus jurămintele în online, acolo unde au distribuit un video cu momente reprezentative pentru relația lor.

”Și chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, azi ne bucurăm de ceva special.”, au notat tinerele.

Videoclipul conține imagini de la începutul relației lor, inclusiv excursii în care au fost, filmări pe plajă, momente legate de cererea în căsătorie. Apoi le vedem îmbrăcate în alb, celebrându-și uniunea la Biroul de Căsătorii din San Juan, Puerto Rico.

”Am fost foarte discrete, însă astăzi e o zi specială”, au marcat ele ziua de 28.10.2022, adăugând emoji-uri siropoase sub formă de inimi, inele și steluțe.

Multe dintre femeile prezente la concursul de frumusețe unde s-au cunoscut în 2020 le-au felicitat și le-au transmis mesaje de sprijin.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”