Misterioasa statuie din Italia care plânge cu lacrimi de sânge. Care este explicația

Misterioasa statuie din Italia care plânge cu lacrimi de sânge. Care este explicația

Cei care doresc să vadă statuia care plânge cu lacrimi de sânge trebuie să achite o taxă de 50 de euro.

Captură video: RAI

Statuia Madonna din Trevignano, aflată într-un orășel situat la câțiva kilometri de Roma, pe malul lacului Bracciano, este de luni de zile destinația unui pelerinaj neîntrerupt. Asta pentru că se zică că statuia plânge cu lacrimi de sânge , iar investigațiile au arătat că lacrimile sunt „compatibile cu sânge de porc”, potrivit La Repubblica .

Este o legendă creată de a antreprenoare siciliană, în vârstă de 53 de ani, care susține de mai mulți ani că vorbește cu Maica Domnului.

În trecut, femeia a fost condamnată la doi ani de închisoare, pentru fraudă și acum a deschis o asociație prin care promovează pelerinajul la statuia Fecioarei Maria.

Curioșii sunt obligați să plătească o taxă de 50 de euro

Poliția a deschis o anchetă, dar între timp femeia s-a mutat la mănăstirea San Vincenzo din Bassano, din apropiere de Roma. „Mi-am părăsit cariera, acum lucrez pentru împărăția cerului”, a afirmat Maria Giuseppa Scarpulla.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...