Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit în căutare de stafii și a fost găsită într-o biserică abandonată

Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit în căutare de stafii și a fost găsită într-o biserică abandonată

O căutare de stafii s-a terminat tragic pentru o tânără de doar 22 de ani din Franța, care a fost găsită moartă weekendul trecut într-o biserică părăsită din Valle d' Aosta, situată în nordul Italiei. Conform oamenilor legii, femeia voia să găsească o casă bântuită de fantome, relatează CNN .

Se pare că tânără nu s-ar fi luptat pentru viața ei. foto shutterstock (Arhivă)

Conform unei purtătoare de cuvânt a poliției din localitatea La Salle, tânăra a spus familiei ce avea de gând să facă înainte de a pleca din satul în care locuia, care se afla în apropiere de orașul francez Lyon.

Oamenii legii sunt de părere că aceasta ar fi încercat să ducă la îndeplinire o provocare care circulă pe TikTok , precizând că incidentul tragic ar putea avea legătură cu un concurs de vânătoare de fantome care are loc în Franța pe rețeaua de socializare. Alte teorii vehiculate sunt că a fost o „crimă consimțită" sau un sacrificiu, ori o tentativă de a face o farsă pe rețelele de socializare în biserica abandonată.

Autoritățile încearcă să dea de urmă unui tânăr cu care a fost văzută. În aceeași ordine de idei, alte două cazuri de dispariție au fost semnalate în zonă, iar polițiștii cred că la mijloc ar putea fi vorba de aceeași cauză.

Un „cadavru ambulant”

După spusele purtătoarei de cuvânt, femeia și tânărul au fost zăriți în zonă costumați „ca niște vampiri". Un martor a spus polițiștilor că tânăra era palidă și foarte slăbită , iar bărbatul era brunet și avea pielea măslinie. De asemenea, același martor le-a spus anchetatorilor că ea arăta ca un „cadavru ambulant".

Potrivit medicului legist Roberto Testi, victima, al cărei nume nu a fost făcut public, a fost înjunghiată cu un cuțit pentru camping și a pierdut sânge până când a murit. În plus, ea prezenta și două răni prin împușcare, în gât și abdomen, iar autoritățile sunt de părere că atacatorul ar fi împușcat-o după ce și-a dat ultima suflare. O parte din sângele acesteia ar fi fost curățat de la locul crimei, conform autorităților.

Totodată, se pare că tânără nu s-ar fi luptat pentru viața ei.

Lângă trupul neînsuflețit al franțuzoaicei a fost găsită o pungă de bezele și alimente cumpărate de la un magazin local. Femeia purta colanți bej și un hanorac, iar peste acest articol vestimentar avea o haină lungă de culoare închisă.

Mai mult, asupra ei nu a fost găsit niciun act de identitate sau telefon mobil. Cadavrul în descompunere a fost descoperit de un locuitor, potrivit poliției.

Procurorul Manlio D'Ambrosi a dezvăluit că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere a fost văzută în apropierea bisericii abandonate o furgonetă de culoare vișinie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”