Moise Guran IESE LA BĂTAIE! VIDEO

Moise Guran IESE LA BĂTAIE! VIDEO

Moise Guran a anunțat marți seara că renunță la emisiunea Biziday, pe care o realizează la Digi 24, dar va apărea în continuare la postul de știri și va realiza un proiect editorial dedicat mediului online. „Mă gândesc în vara asta să scriu nişte programe de guvernare, am nişte idei. Nu înseamnă că intru în politică. Politicianul din România e determinat de modul în care arată societatea. Un jurnalist influent - care vorbeşte cu multă lume - e mult mai important pentru societate decât un politician. O să apar la televizor la Jurnalul de seară în fiecare luni, din septembrie, ca invitat.”, a declarat Moise Guran la Digi24 .

Declaraţiile lui Moise Guran:

Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ce am predicat la televizor de ani de zile. Când societatea se schimbă în jurul tău, nu poţi sta în turnul tău de fildeş.

Toată lumea a înţeles că plec de la Digi24, ceea ce este fals. Voi continua să colaborez cu Digi24.

A trebuit să iau o decizie. 

Nu există moment în care să nu poţi spune "aici pun punct" şi o iau de la capăt. Oamenii cu care vreau să vorbesc se uită din ce în ce mai rar la televizor. 

Întotdeauna am militat pentru muncă, educaţie, dezvoltare, un mod de a vedea viaţa mai ambiţios.

Fac emisiunea Biziday sub diverse nume de 15 ani. E o onoare să închei la Digi24 în vârful provocării tehnologice.

Emisiunea Biziday are audienţă bună, demografice bune, oameni tineri şi educaţi care se uită la ea. 

Ca jurnalist simt că e chestiune de luni sau ani când va fi mult mai important să mă adresez celor care primesc în timp real informaţia.

De câteva luni am cooptat nişte soft-işti în echipă care au început să lucreze la un altfel de mod de comunicare. Vreau ca ştirea să ajungă în timp real.

Noi vom lucra ca parteneri, noi doi (cu Cosmin Prelipceanu - n.r.) vom continua relaţia de colegialitate.

Tot ce înseamnă TV de ştiri, cu excepţia Digi24 acum, sunt nişte lucruri care fac rău societăţii noastre. 

Oamenii pe care îi caut - ei sunt telespectatorii Biziday în cea mai mare măsură - dar sunt şi alţii care au înţeles altfel capitalismul, viaţa, care luptă în fiecare zi. Acei oameni şi alte generaţii care vor veni vor fi cele care vor schimba România. 

Peste câteva luni sau ani, redacţia Digi24 va lucra la fel cum lucrează acum, dar având ca mediu de transmise principală nu televiziune, ci telefonul. Jurnaliştii vor face acelaşi lucru, dar pentru asta eu trebuie să fac altceva o perioadă.

Am 17 ani de televiziune în care m-am specializat cât am putut de mult. 

Renunţ doar la emisiune. 

Mă gândesc în vara asta să scriu nişte programe de guvernare, am nişte idei. Nu înseamnă că intru în politică. Politicianul din România e determinat de modul în care arată societatea. Un jurnalist influent - care vorbeşte cu multă lume - e mult mai important pentru societate decât un politician.

O să apar la televizor la Jurnalul de seară în fiecare luni, din septembrie, ca invitat. 

Îmi cer scuze de la oamenii care sunt dezamăgiţi că joi va fi ultima emisiune Biziday. 

Ultima ediție a Biziday va fi difuzată joi, 23 iunie. Moise Guran va rămâne însă la Digi24 și după această dată, în calitate de invitat la emisiuni ale Digi24. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...