Moldovenii ne dau lecții: Amicalul cu România, promovat printr-un clip fabulos VIDEO

Moldovenii ne dau lecții: Amicalul cu România, promovat printr-un clip fabulos VIDEO

În ziua în care va începe Mondialul de fotbal, la Doha, pe stadionul Al-Bayt, cu meciul Qatar – Ecuador (20 noiembrie, ora 19.00, TVR 1), România și Moldova se vor înfrunta într-un amical, la Chișinău (20 noiembrie, ora 20.30, Prima TV).

La prima vedere, acest meci de verificare e prea puțin atractiv, mai ales că e programat într-o zi în care va începe Mondialul de fotbal. Chiar și așa, partea moldoveană a dat dovadă de mare creativitate și a început o campanie frumoasă de promovare a partidei de duminică viitoare. Concret, moldovenii au făcut un clip de promovare, de 2 minute și 34 de secunde, chemând lumea la meciul care va fi găzduit de stadionul „Zimbru“.

Trupa Zdob și zdub, clip de promovare pentru amicalul Moldova - România

Iată mesajul care a însoțit acest clip spectaculos: „Chișinău - București, Moldova - România! Din toate colțurile orașului, a țării, pasiunea pentru sportul iubit și Echipei Țării ne adună pe stadion. În Republica Moldova sau în România, ecoul meciului ne cheamă să fim alături de Națională, cât și de Zdob și Zdub cu Frații Advahov! Un meci mult așteptat de suporterii din ambele țări, iar curând, după ani de zile, echipele naționale își dau întâlnirea, să joace pentru prietenie. Pe 20 noiembrie, ne adunăm cu toții pe stadionul Zimbru să simțim emoțiile unui meci istorici. Ia tricolorul cu tine, tricoul Echipei Țării, gașca de amici și vino să strigăm împreună <<Hai, Moldova!>>“.

Selecționerul Edward Iordănescu va conduce naționala în două amicale, după care se va duce în Qatar.

Selecționerul Edward Iordănescu va conduce naționala în două amicale, după care se va duce în Qatar.

România, doi jucători pierduți pentru amicalele din noiembrie

Naționala României va disputa, în luna noiembrie, două meciuri de verificare, ultimele din acest an. Primul va fi cu Slovenia, pe „Cluj Arena“, joi, 17 noiembrie, de la ora 18.30. Apoi, e programată întâlnirea cu Moldova, de la Chișinău, duminică, 20 noiembrie, de la ora 20.30.

Potrivit site-ului oficial al federației, astăzi sunt așteptați primii tricolori în cantonamentul de la Mogoșoaia. Selecționerul Edward Iordănescu mizează pe un lot format din 26 de jucători. Deja au existat două probleme medicale, Florin Tănase (Al-Jazira) și Nicușor Bancu (CS U Craiova), inițial convocați, fiind înlocuiți de Daniel Paraschiv și Bogdan Vătăjelu.

Lotul convocat pentru meciurile cu Slovenia și Moldova e următorul:

PORTARI: Horațiu Moldovan (Rapid), Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Popa (Voluntari)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj), Alexandru Pantea (FCSB), Adrian Rus (Pisa), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Andrei Burcă (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Genoa), Bogdan Vătăjelu (CS U Craiova), Raul Opruț (Hermannstadt)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB), Daniel Boloca (Frosinone), Marius Marin (Pisa), Tudor Băluță (Farul Constanța), Nicolae Păun (Sepsi), Răzvan Marin (Empoli), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba), Andrei Cordea (FCSB), Olimpiu Moruțan (Pisa), Antonio Sefer (Rapid), Denis Drăguș (Standard Liege), Claudiu Petrila (CFR Cluj)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa), Denis Alibec (Farul Constanța), Daniel Paraschiv (Hermannstadt)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...