Momentul în care o turmă de bivoli intră în grădina unei familii din Anglia și se aruncă în piscină. Pagube de 28.000 de euro VIDEO

Momentul în care o turmă de bivoli intră în grădina unei familii din Anglia și se aruncă în piscină. Pagube de 28.000 de euro VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o turmă de bivoli de apă a intrat în grădina unui cuplu și a făcut o baie în piscina din casa lor din Essex.

Bivolii au căzut în piscină FOTO: Captură video

Opt bivoli au pătruns prin copertina și au intrat în piscina de 80.000 de euro de la reședința lui Andy și Lynette Smith din Colchester. Animalele au trecut apoi prin straturile de flori din grădina cuplului și au distrus gardul împrejmuitor, potrivit dailymail.co.uk.

Animalele, care scăpaseră de la o fermă de rase rare din apropiere, au provocat pagube în valoare de 28.000 de euro proprietății soților.

Asiguratorul familiei a precizat că cererea de despăgubire a cuplului a fost "soluționată și plătită", în ciuda unei întârzieri de aproape un an.

Se înțelege că niciun bivol nu a fost rănit în timpul incidentului și că fermierul a reușit să îi scoată în siguranță din apă.

Turma a invadat proprietatea în iulie anul trecut, după ce un gard electric de la fermă a cedat, permițând animalelor să treacă de separarea dintre câmpul lor și grădină.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că bivolii au intrat în grădină la primele ore ale dimineții. Unul dintre animale a pășit apoi pe copertina piscinei și a căzut prin ea, ceea ce i-a determinat pe ceilalți bivoli să fugă pe gazon.

În cele 15 minute care au urmat, alți șapte bivoli au căzut în piscină.

Smith a susținut că soția sa a sunat la 999 în timp ce se derula incidentul, dar spune că li s-a spus că "pompierii nu acceptă apeluri false" și că "a fost nevoie de ceva convingere" pentru ca primii respondenți să vină la fața locului.

”Când au sosit, unul dintre bivoli, speriat de vestele lor, s-a îndreptat direct spre ei”, a declarat el pentru The Guardian.

El a explicat că bivolii au căzut în piscină după ce ”și-au pierdut aderența” pe ”gresia alunecoasă”. Iar odată ce au căzut în apă, nu au mai putut ieși.

Cuplul susține că înotul animalelor a făcut ca piscina să fie ”inutilizabilă” și să piardă 75 de litri de apă pe zi.

"În după-amiaza precedentă, am găzduit o petrecere la piscină pentru nepoții noștri tineri și prietenii lor. Dacă invazia ar fi avut loc cu câteva ore mai devreme, ar fi putut fi foarte grav", a declarat Andy Smith.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...