Momentul în care un elev de clasa a VII-a își salvează colegii. Șoferul autobuzului școlar leșinase VIDEO

Momentul în care un elev de clasa a VII-a își salvează colegii. Șoferul autobuzului școlar leșinase VIDEO

Un elev de clasa a VII-a din Michigan a reușit să oprească autobuzul școlar după ce șoferul a leșinat. Elevul era singurul pasager care nu folosea în acel moment telefonul mobil.

Captură video

Într-un videoclip care a devenit viral luna trecută, Dillon Reeves, elev la Școala Gimnazială Lois E. Carter din Warren, Michigan, este văzut salvând peste 60 de copii după ce a preluat volanul și a frânat autobuzul școlar . Șoferul acestuia leșinase în timp ce conducea, scrie Insider .

Tatăl lui Reeves a declarat pentru CBS că el crede că o parte din motivul pentru care fiul său a fost atât de alert a fost pentru că nu are telefon și se uita pe fereastră.

"Ce să faci când nu ai telefon? Te uiți la oameni să observi chestii, ori te uiți pe fereastră", a declarat tatăl lui Dillon, Steve, pentru CBS. "Este o lecție foarte puternică, poate un fel de lecție de schimbare a lumii."

Alți elevi din autobuz au declarat că toți erau pe telefoanele mobile și nu au observat că șoferul a leșinat.

"Aveam căștile AirPods în urechi", a spus un tânăr, în timp ce un altul a adăugat: "Eram pe telefon jucând un mic joc"."

În videoclip, Reeves este văzut grăbindu-se spre partea din față a autobuzului, punând piciorul pe frână și apucând volanul înainte de a le spune colegilor săi: "Cineva să sune la 911, acum!", în timp ce țipă în fundal.

Elevul de clasa a VII-a a reușit în cele din urmă să oprească autobuzul fără incidente înainte ca doi trecători să intervină pentru a-i ajuta pe elevi să coboare din autobuz.

Niciunul dintre elevi nu a fost rănit în incident, iar șoferul autobuzului, în vârstă de 40 de ani, a fost adus la spital în stare "stabilă", a declarat pentru CNN comisarul de pompieri Warren Skip McAdams.

Mama vitregă a băiatului, Ireta Reeves, le-a spus reporterilor că fiul ei știa exact cum să oprească autobuzul pentru că îl văzuse pe șofer făcând asta în fiecare zi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante