Monica Macovei: În viziunea mea, președintele țării este angajatul poporului

Monica Macovei: În viziunea mea, președintele țării este angajatul poporului

Candidatul independent la funcția de președinte al României, europarlamentarul Monica Macovei, a făcut vineri o vizită în județul Constanța unde a avut întâlniri electorale cu alegătorii din localitățile Peștera și Medgidia, ea afirmând cu această ocazie că în viziunea sa, președintele țării trebuie să fie angajatul oamenilor.

Pe parcursul vizitei din comuna Peștera, Macovei a afirmat, la întâlnirea cu locuitorii din sat că, ar putea să întrunească adeziunile atât ale alegătorilor de dreapta, cât și de stânga. 'În viziunea mea, președintele republicii este angajatul oamenilor, iar oamenii trebuie să fie liberi în țara lor ... Dacă va fi ales Ponta președinte, România se va întoarce cu 20 de ani în urmă, iar dacă va fi ales Iohannis, vom cunoaște un regres de vreo 15 ani în privința democrației', a afirmat Macovei.

Întrebată cum interpretează declarațiile făcute vineri, într-o conferință de presă, de primarul Constanței, Radu Mazăre, că ar fi hărțuit de DNA, Macovei a răspuns că este surprinsă că acesta este încă primar, în condițiile în care mod constant a atacat DNA și justiția "și pe oricine a încercat să se atingă de el și să-l verifice. "Trebuie să se spună legii fără să facă circ, fără să înjure, fără să amenințe", a mai spus Macovei.

Vizita electorală a acesteia a continuat la Medgidia, unde s-a întâlnit cu alegătorii în Parcul Central.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 „Regele este prea plictisitor în pat”