Monica Niculescu și Margarita Gasparian au ratat calificarea în finala probei de dublu la Miami (WTA)

Monica Niculescu și Margarita Gasparian au ratat calificarea în finala probei de dublu la Miami (WTA)

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și rusoaica Margarita Gasparian a fost învinsă de cuplul Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), cu 7-5, 4-6, 10-8, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Favoritele numărul patru s-au impus după o oră și 40 de minute de joc.

Niculescu (32 WTA la dublu) și Gasparian (52 WTA la dublu) au condus cu 5-3 în primul set, dar au cedat în cele din urmă cu 5-7.

Cuplul româno-rus va primi pentru participare 82.410 dolari și 390 de puncte WTA. În optimi, Niculescu și Gasparian le-au eliminat pe principalele favorite, Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India), cu 6-4, 6-2.

La simplu, Monica Niculescu a ajuns până în optimile de finală, unde a fost învinsă cu 6-2, 6-2 de britanica Johanna Konta, fiind recompensată pentru prestația sa cu 67.590 dolari și 120 de puncte WTA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale