Motivul halucinant pentru care o pisică a fost ucisă în Italia. Cât îl costă gestul oribil pe un român nervos

Motivul halucinant pentru care o pisică a fost ucisă în Italia. Cât îl costă gestul oribil pe un român nervos

O pisică a fost ucisă de un român din gelozie. Ca să se răzbune pe soția sa, bărbatul, care traiește în Italia, a omorât felina pe care femeia o hrănea. A considerat că aceasta îi acordă mai multă atenție motanului decât lui.

Un român s-a răzbunat pe o pisică în Italia FOTO pixabay.com

Acest gest îl va costa scump, deoarece femeia l-a părăsit și l-a dat în judecată. Motivul separării nu a fost doar pisica, ci și abuzurile fizice și psihice la care era supusă, relatează rotalianul.com

Incredibila întâmplare s-a petrecut pe 1 martie 2022, în prezent fiind pe rol un proces deschis pe numele bărbatului.

Soția agresorului a povestit în fața instanței că totul s-a întâmplat dintr-odată. În timp ce vorbeau, ea s-a ridicat să deschidă ușa pisicii fără stăpân pe care o hrănea zilnic și de care se atașase.

Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe bărbat, care i-a reproșat că preferă pisica în locul lui și o iubește mai mult decât pe el. Imediat, acesta a prins și a omorât pisica, după care a fost văzut săpând o groapă în grădină. De atunci, felina nu a mai fost văzută , a spus femeia.

Pe lângă această ieșire halucinantă, bărbatul a fost acuzat că a maltratat-o pe soție de mai multe ori, în perioada iunie 2021 – martie 2022, supunând-o atât la abuzuri psihologice, cât și fizice.

A fost amenințată chiar în ziua căsătoriei

Femeia a mărturisit că îi verifica femeii telefonul, îi interzicea să iasă din casă și spiona conversațiile ei pe WhatsApp și pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, victima a susținut că a fost amenințată de soț chiar din ziua căsătoriei lor. Într-un final, femeia a găsit curajul de a-l denunța pe agresor, declanșând ancheta poliției din Ravenna.

În timpul procesului, Asociația Lndc Protecția Animalelor, reprezentată de avocat Barbara Liverani, s-a constituit parte civilă, cerând despăgubiri de 10.000 de euro.

Poveste cu final fericit pentru Patches, o pisică de 18 kilograme

Recent, Patches „o pisică mare, cum nu a mai văzut cineva” de îngrijitorii adăpostului care i-au căutat un stăpân, a fost adoptată și va fi ajutată să slăbească.

Cântărește 18 kilograme și a trecut la o dietă foarte specială, cu un plan de exerciții fizicestrict. Pisica Patches este „foarte dulce”, castrată, testată, cipată și a fost gata să-și cunoască noul stăpân.

Totul s-a întâmplat în adăpostul Richmond Animal Care and Control din Virginia, Statele Unite.

Îngrijitorii au postat un anunț prin care căutau pe cineva care să adopte o „pisică mare” și care să aibă grijă ca ea să slăbească.

La scurt timp, adăpostul a postat pe Facebook imagini cu noua stăpână a lui Paches și momentul în care aceasta a părăsit adăpostul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /