Motoc, despre militarul rănit în Afganistan: Vești mai bune, există perspective de recuperare destul de rapidă

Motoc, despre militarul rănit în Afganistan: Vești mai bune, există perspective de recuperare destul de rapidă

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a declarat, luni, că sunt "vești mai bune" cu privire la starea de sănătate a militarului român rănit în Afganistan și perspective de recuperare "destul de rapidă".

"Sunt vești mai bune. Chiar în această dimineață, prin atașatura noastră militară din Germania, am avut informații despre dânsul. Este mai bine, se află la spitalul militar din Germania pentru o investigație mai completă. Semnele sunt, și vreau să mă mențin în limita unui optimism prudent aici, dar semnele sunt că există perspective de recuperare destul de rapidă. Nu au fost, din fericire, atinse organe vitale și deci șansele sunt bune în ce-l privește", a spus Motoc.

El a precizat că militarul este conștient și a vorbit cu familia.

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a participat, luni dimineață, la o ceremonie de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial, cu ocazia Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Europei și a Victoriei în Al Doilea Război Mondial.

Doi militari români și-au pierdut viața și un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, ora 10,45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a polițiștilor afgani.

AGERPRES/(A — autor: Cătălin Alexandru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis