Mouratoglou, răspuns surprinzător despre cazul Halep: De ce Simona e abandonată de fetele din circuit

Mouratoglou, răspuns surprinzător despre cazul Halep: De ce Simona e abandonată de fetele din circuit

Simona Halep (31 de ani, 34 WTA) se luptă pentru a-și salva cariera, după o suspendare care a scos-o din tenis din august 2022. În această perioadă, cele mai multe mesaje de încurajare pentru româncă au venit din partea unor sportivi retrași. Precum Boris Becker, Chris Evert sau Ashleigh Barty.

În schimb, în mod surprinzător, foarte puține jucătoare active, care evoluează acum în circuitul feminin, și-au asociat numele cu acest caz. Asta în ciuda faptului că „Simo“ a avut o imagine impecabilă în tenis, dar și multe prietene printre rivalele sale.

O explicație pentru tăcerea jucătoarelor aflate în activitate a fost oferită de Patrick Mouratgolou. Potrivit Eurosport , antrenorul francez i-a răspuns unui fan al Simonei, care a vrut să știe de ce românca nu e susținută vehement de vedetele circuitului WTA.

Sunt speriate. Și au motive întemeiate să fie așa“, a scris Mouratgolou, fără să detalieze însă de ce sportivele respective, mai ales cele importante, ar fi speriate de a comenta acest caz de dopaj. Schimbul de replici pe care l-a avut Mouratoglou cu fanul lui Halep pe Instagram poate fi văzut mai jos.

Halep jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani