Mouratoglou, renegat de colegii săi de breaslă, în cazul Halep. „Ar fi trebuit să încaseze mai multe gloanțe”

Mouratoglou, renegat de colegii săi de breaslă, în cazul Halep. „Ar fi trebuit să încaseze mai multe gloanțe”

Tot mai mulți antrenori se dezic de colegul lor de breaslă Patrick Mouratoglou. Francezul e pus la zid pentru că și-a asumat prea târziu vina în cazul Simonei Halep și când a făcut-o, a avut o reacție timidă. Ultimul pe listă este fostul său colaborator, Sascha Bajin, care ulterior le-a pregătit pe Naomi Osaka, Kristina Maldenovic sau Karolina Pliskova.

Simona Halep și antrenorul care a ruinat-o, Patrick Mouratoglou. Foto Getty images

Toată discuția a plecat de la un dialog între Kim Clijsters și Andy Roddick: „Cred că cel mai mare semn de întrebare este legat de echipa ei. Îmi este foarte greu să accept că nu există nicio consecință pentru echipă, că doar sportivul plătește”, a declarat fosta jucătoare belgiană referitor la cazul Simona Halep, care a fost completată de Roddick: „Patrick Mouratoglou a preluat controlul, dar cred că ceva este putred la mijloc. Înțeleg că suntem responsabili, dar mă deranjează că Mouratoglou nu a ieșit imediat în față să vorbească, nu doar într-un videoclip, ci să răspundă la întrebări.

Nu e corect ca doar jucătorii să suporte consecințele

Dacă eu aș fi luat parte la asta, să îi dau o substanță cuiva care are încredere în mine, aș încerca să încasez cât mai multe gloanțe pentru acea persoană. Aș spune «Eu i-am dat substanța, este vina mea!». Înțeleg că ea este singura care poate plăti pentru că substanța este în corpul ei și ea a avut de câștigat, dar este foarte ciudat”.

Acum, Sascha Bajin a scris pe platforma X: „Cred că a descoperit ceva Kim. Îi împărtășesc gândurile despre antrenorii care oferă suplimente jucătorilor . Nu cred că este corect ca doar jucătorii să suporte consecințele. Ce părere aveți?”, i-a întrebat el pe cei care-l urmăresc.

După audierile în fața judecătorilor de la TAS, Simona Halep a fost încurajată de Boris Becker, care s-a arătat de partea româncei în cazul de dopaj. „Îți tin pumnii, Simo!!! Meriți un verdict bun și sper să te întorci pe teren. Ne lipsești!”, i-a transmis legenda germană lui Halep, în timp ce fostul jucător spaniol Alex Corretja i-a scris jucătoarei noastre: „Toate cele bune”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?