Mulți trepanați (din tabăra pro-Iohannis) o să ne înjure pentru știrea asta

Mulți trepanați (din tabăra pro-Iohannis) o să ne înjure pentru știrea asta. Sâmbăta trecută, Iohannis a tăiat panglica unei investiții de mari fițe: un teren de golf. Terenul de golf a fost construit de Ioan Popa, om de afaceri din Alba Iulia și membru PSD.

Ioan Popa este membru PSD de mulți ani. La un moment dat, în 2004, era vicepreședinte al PSD Alba. Și tot în 2004, în 8 octombrie, Ioan Popa, de această dată alături de Adrian Năstase, tăia panglica unei alte investiții, nu la fel de fițoasă ca terenul de golf: un abator.

Cam aceleași lucruri pe care le spunea Năstase în 2004, le-a spus și Iohannis săptămâna trecută. În octombrie 2004, Năstase spunea despre abatorul lui Popa că este „cea mai importantă investiție din Europa de Est în domeniul procesarii cărnii de pui”. După exact 13 ani, în octombrie 2017, Iohannis a spus că terenul de golf este „o investiție unică în România”.

Mai mult, Iohannis a ținut să îi aibă alături de el pe Ioan Rus și Vasile Dâncu. Acum 13 ani, Rus și Dâncu erau miniștrii lui Năstase.

Singura diferență este că televiziunea pro-prezidențială Realitatea TV i-a dedicat, în acest week-end, o emisiune-pupătură sinistră lui Ioan Rus...

Galerie foto și documente


8 octombrie 2004


14 octombrie 2017Televiziunea pro-prezidențială Realitatea TV i-a dedicat în acest week-end, o emisiune-pupătură sinistră lui Ioan Rus...Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Der Spiegel / Iadul de după vindecare, mărturii. Prin ce pot trece tinerii după Covid și de ce se tem medicii c…

2 Să dea Dumnezeu ca acest om să nu aibă dreptate!

3 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie: E greu să porți mască? E mult mai greu intubat