Mureș: Zeci de percheziții ale DGA cu privire la infracțiuni de corupție la regimul silvic

Un număr de 37 de percheziții domiciliare, precum și la sediul unui ocol silvic și al unei instituții publice sunt efectuate miercuri dimineață în județul Mureș, potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Acțiunile sunt derulate de ofițerii DGA — Serviciul Județean Anticorupție Mureș, împreună cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș.

Conform comunicatului remis AGERPRES, perchezițiile sunt efectuate într-o cauză care are la bază date obținute, valorificate și înaintate unității de parchet competente de către S.J.A. Mureș privind infracțiuni de corupție săvârșite de funcționari publici, în legătură cu fapte penale la regimul silvic.

La percheziții participă și lucrători ai DGA — Serviciile Județene Anticorupție Bistrița-Năsăud și Harghita, lucrători ai Gărzii Forestiere Cluj, precum și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, acțiunea beneficiind de suportul tehnic al IGPR — Direcția Operațiuni Speciale (DOS).

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, cea care-i conduce pe „anticovizi” la ambasada Rusiei este țiitoarea lui Voican Voiculescu

2 Cică imaginile acestea ar fi de azi-noapte, din Senatul României

3 PSD stă pe o bombă care ticăie / Ultimele măsurători indică un uriaș val de indignare la adresa fostului PCR

4 Rareș Bogdan dă cu parul: PSD este inamicul nr.1 al României / Discriminăm 99% din populație pentru a proteja re…

5 Secretarul general al PNL Olt a ajuns la spital, cu mari probleme de respirație, la două zile după ce a refuza…