Mureș: Zeci de percheziții ale DGA cu privire la infracțiuni de corupție la regimul silvic

Mureș: Zeci de percheziții ale DGA cu privire la infracțiuni de corupție la regimul silvic

Un număr de 37 de percheziții domiciliare, precum și la sediul unui ocol silvic și al unei instituții publice sunt efectuate miercuri dimineață în județul Mureș, potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Acțiunile sunt derulate de ofițerii DGA — Serviciul Județean Anticorupție Mureș, împreună cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș.

Conform comunicatului remis AGERPRES, perchezițiile sunt efectuate într-o cauză care are la bază date obținute, valorificate și înaintate unității de parchet competente de către S.J.A. Mureș privind infracțiuni de corupție săvârșite de funcționari publici, în legătură cu fapte penale la regimul silvic.

La percheziții participă și lucrători ai DGA — Serviciile Județene Anticorupție Bistrița-Năsăud și Harghita, lucrători ai Gărzii Forestiere Cluj, precum și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, acțiunea beneficiind de suportul tehnic al IGPR — Direcția Operațiuni Speciale (DOS).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat