Năstase se CACĂ-N DRUMUL TROMPETEI către PRIMĂRIE: „Răzbunați-mă. Votați pentru Firea. Mergeți să votați pentru mine”

Năstase se CACĂ-N DRUMUL TROMPETEI către PRIMĂRIE: „Răzbunați-mă. Votați pentru Firea. Mergeți să votați pentru mine”

Adrian Năstase îi face un „serviciu nesperat” Trompetei! Aproape că i se cacă-n drum! Adrian Năstase lansează un apel pe Blogul său în care le cere simpatizanților săi să „răzbune” nedreptatea care îi interzice să fie ales și să voteze cu PSD și cu Gabriela Firea. Deci, alegând-o pe Firea, bucureștenii vor mai înverzi puținel și „rădăcina” lui Năstase... Dar, proști și mândri de prostia lor cum sunt, bucureștenii îl vor răzbuna și pe Năstase!

Postarea „deținutului politic”:

„Stiu că unii si-ar dori să nu mai particip la viata politică românească. Imi este imposibil. Dacă nici măcar ambasadorul american nu se poate abtine…

Pe Gabriela Firea o stiu de multă vreme. Imi amintesc, intre altele, că in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentială.  Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmărit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins  profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins că va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calităti de om politic – este calmă, argumentează cu metodă, stie să utilizeze ironia.

Cum ati putea să-l preferati pe Predoiu? Un candidat care nu reuseste, de luni de zile, să arunce prosopul si să părăsească o bătălie in care a tot incercat să-i arunce pe altii.

Pe de altă parte, nu ar trebui să permiteti fragmentarea puterii in Bucuresti. Optiunea voastră trebuie să formeze o echipă  social-democrată a consilierilor, primarilor de sector si a primarului general. La fel si in tară.

Mergeti să votati pentru mine. Sistemul construit de Băsescu mi-a interzis să aleg sau să fiu ales. Voi puteti să răzbunati această nedreptate. Scrieti-mi duminică după ce iesiti de la vot.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…

5 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați